• Göta Kanal

Skaraborgs, Värmlands och Östergötlands Båtförbund har genom sina goda kontakter med Göta Kanalbolag ordnat ett rabatterbjudande till alla medlemmar i båtklubbar anslutna till Svenska Båtunionens båtförbund!
    Som medlem får du 25% rabatt på din högsäsongsbiljett. Ange koden Båtunionen22 när du bokar. Med en högsäsongsbiljett så kan du checka in på Göta kanal när du önskar under hela perioden 14 juni – 15 augusti 2022.
    Boka senast 20 april
    I priset ingår Göta kanals 21 gästhamnar och gästhamnsservice längs sträckan. Du får fem nätter i varje gästhamn du passerar på din resa så det finns ingen anledning att stressa. Erbjudandet är exklusivt för Båtunionens medlemmar och avser högsäsongsbiljetter för bokningar som görs 1-20 april. Det kan ej kombineras med andra rabatter, så som kundklubbsrabatter. Har du redan rabatt via Göta kanals kundklubb, blir den totala rabatten 25%.

• Uppdatering arbetsdag

Arbetsdagen den 21 Maj är inställd på grund av SMHI:s prognos. Vi kommer att köra den 28 Maj istället. Vi börjar ca 09.00-15.00.
    Vad som ska göras är att riva båthuset, såptvätta bryggor, vassröjning, service på gräsklipparna och övriga maskiner vid behov, justera B-bryggan och allmän uppsnyggning av anläggningen.
    Det kommer att serveras kaffe och lite grillad korv.

Välkomna hit,
    ju fler vi blir desto fortare blir vi klara och kan njuta av båtlivet.

• Miljöfarligt avfall

Det kommer i fortsättningen inte finnas möjlighet att lämna spillolja och oljefilter i miljöstationen, utan varje medlem får ta med detta och lämna in på Adlerskogs avfallsanläggning.

Endast de sopor som uppkommit under båtturer får kastas i hamnens sopkärl.